A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új dátumot kapott Ski Mask The Slump God koncertje

2024. július 10., 13:46

Ski Mask The Slump God július 10-re, az Akvárium Klubba meghirdetett koncertjét logisztikai okok miatt – ahogy az egész turnét – őszre halasztja, Budapesten így szeptember 30-án csíphetjük el a floridai rappert.

2015-ben bukkant elő Dél-Florida legsötétebb bugyraiból, majd 2018-as debütáló lemezével hamar a Pitchfork Top 200-as listájának hatodik helyén találta magát. A STOKELEY album előtt is több nagysikerű mixtape hozta be a köztudatba a Ski Mask The Slump God nevet, 2018 után pedig több single és egy újabb mixtape is bekerült a diszkográfiába. Legutóbb májusban hallatott magáról Headrush című dalával. Ski Mask The Slump God következetesen feszegeti a hip-hop határait lírai ügyességével, ritmikai kiszámíthatatlanságával és elit szójátékával. Ritka rap-erőnek vallja magát, aki a kategóriákkal és korszakokkal dacolva, magas szinten, bocsánatot soha nem kérő hozzáállásával fontos szereplője a hip-hop színtérnek.

A folyamatosan új dalokkal jelentkező előadót tavaly már elcsíphettük a Suicideboys előzenekaraként, most pedig első önálló bulijával tér vissza hozzánk, végül szeptember 30-án. A korábban megváltott belépőjegyek továbbra is érvényesek maradnak a koncertre, akinek pedig nem megfelelő az új dátum, az visszaválthatja a jegyét. További információk elérhetők a koncert Facebook-eseményében.

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/522962106994286

Szerző:
Megérkezett Sisi és Hundred Sins közöse: az „Anya Mondd meg”
júl. 15., 11:33
Duplázik az Akvárium Klubban Marcus & Martinus
júl. 11., 19:18
Nemzetközi sztárok a hétvégén a Budapest Parkban
júl. 10., 13:56