A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új előzetes érkezett a Star Wars: az ébredő Erőhöz

2015. augusztus 29., 10:13

Így kell kellemes meglepetést okozni egy új filmelőzetes bemutatásával.

A tegnapi nap folyamán kellemes meglepetésben volt részük azoknak, akik követik a hivatalos, Star Warsos Instagramot, hiszen csak úgy, a semmiből egy új teaser videó materializálódott a közösségi oldalon a Star Wars: az ébredő Erőhöz.

will-han-solo-survive-star-wars-episode-7-the-force-awakens-han-amp-chewie-in-the-for-366237

Ráadásul egy olyan előzetesről van szó, mely annak ellenére, hogy nyúlfarknyi, nem elég, hogy új jeleneteket is tartalmaz, de belenget egy sokak által várt fénykardos összecsapást is.

There has been an awakening… #StarWars #TheForceAwakens

A video posted by Star Wars (@starwars) on

Mint ismeretes, az új Star Wars-mozifilm december 18-án kerül bemutatásra világszerte, ennek a rendezője J.J. Abrams. Ezt évente újabb epizódok fogják követni – a páratlan években egy-egy különálló film, a Star Wars-antológia részeként, míg a párosokban a trilógiához kapcsolódó filmek. A korábban Star Wars Anthology: Rogue One címen futó Rogue One: A Star Wars Story 2016. december 16-án kerül bemutatásra Gareth Edwards rendezésében, az egyelőre cím nélküli Star Wars: Episode VIII 2017. május 26-án érkezik Rian Johnson irányítása mellett, míg a Han Solóról szóló önálló epizódot 2018. május 25-én mutatják be Amerikában, a rendező Phil Lord és Chris Miller lesz. Azt, hogy az új trilógia harmadik része 2019-ben pontosan mikortól lesz látható, még nem tudni, de az már biztos, hogy Colin Trevorrow fogja rendezni.

forrás: sg.hu

BUDAPEST TELI VAN FALUVAL – INDUL A RADNÓTI SZÍNHÁZ PODCAST-SOROZATA
nov. 20., 16:45