A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új előzetes érkezett a Star Wars: az ébredő Erőhöz

2015. augusztus 29., 10:13

Így kell kellemes meglepetést okozni egy új filmelőzetes bemutatásával.

A tegnapi nap folyamán kellemes meglepetésben volt részük azoknak, akik követik a hivatalos, Star Warsos Instagramot, hiszen csak úgy, a semmiből egy új teaser videó materializálódott a közösségi oldalon a Star Wars: az ébredő Erőhöz.

will-han-solo-survive-star-wars-episode-7-the-force-awakens-han-amp-chewie-in-the-for-366237

Ráadásul egy olyan előzetesről van szó, mely annak ellenére, hogy nyúlfarknyi, nem elég, hogy új jeleneteket is tartalmaz, de belenget egy sokak által várt fénykardos összecsapást is.

https://instagram.com/p/65PhxOs_RH/

Mint ismeretes, az új Star Wars-mozifilm december 18-án kerül bemutatásra világszerte, ennek a rendezője J.J. Abrams. Ezt évente újabb epizódok fogják követni – a páratlan években egy-egy különálló film, a Star Wars-antológia részeként, míg a párosokban a trilógiához kapcsolódó filmek. A korábban Star Wars Anthology: Rogue One címen futó Rogue One: A Star Wars Story 2016. december 16-án kerül bemutatásra Gareth Edwards rendezésében, az egyelőre cím nélküli Star Wars: Episode VIII 2017. május 26-án érkezik Rian Johnson irányítása mellett, míg a Han Solóról szóló önálló epizódot 2018. május 25-én mutatják be Amerikában, a rendező Phil Lord és Chris Miller lesz. Azt, hogy az új trilógia harmadik része 2019-ben pontosan mikortól lesz látható, még nem tudni, de az már biztos, hogy Colin Trevorrow fogja rendezni.

https://youtu.be/mBf4UPSrQY8

forrás: sg.hu

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33