A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új jelenetek a Star Wars: Az ébredő Erő legutóbbi előzetesében

2015. augusztus 13., 22:22

A semmiből érkezett egy új Az ébredő Erő-előzetes.

Nem csak Amerikából áll a világ. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a Star Wars: Az ébredő Erőhöz (Star Wars: Force Awakens) érkezett legújabb előzetes, ami valójában egy tévés reklám, a koreai piacra készült, ami persze nem zavar minket, hiszen ugyanúgy angol nyelven szól, mint bármelyik korábbi trailer – mindössze a feliratokon kell túltennünk magunkat.

HT_star_wars_force_awakens_trailer_05_jef_150416_16x9_992-1560x690_c

És hogy miért van hírértéke a videónak? Nos, azért, mert aki már rongyosra nézte az eddigi Star Wars-videókat, az bizony pár új snittet is felfedezhet a spotban.

Aki követte a Star Warsos híreket, annak valószínűleg már könyökén jön ki a benne szereplők névsora, de a tisztesség kedvéért írjuk le, hogy az „új generációt” olyan színészek alkotják, mint Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Max von Sydow, Domnhall Gleeson, Andy Serkis, Oscar Isaac, Gwendoline Christie és Lupita Nyong’o, a régiek közül pedig visszatér Mark Hamill (Luke Skywalker), Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia Organa), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) és Kenny Baker (R2-D2).

Star-Wars-Episode-VII-Wallpaper

forrás: sg.hu

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33