A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új nagylemezzel ünnepli szólókarrierjének 25. évfordulóját Robbie Williams

2022. június 9., 6:38

Robbie Williams bejelentette vadonatúj XXV című albumának megjelenését és megjelenési dátumát (2022. szeptember 9.). Ahogy azt a lemez címe is jelzi, az album azt hivatott megünnepelni, hogy az énekes 25 éve tevékenykedik szólóművészként, illetve azt, hogy ez idő alatt számos listavezető platina minősítésű slágert adott ki, amelyek közül a legnagyobb közönségkedvenc dalok újra felcsendülnek majd, de olyan új hangszerelésben, ahogy még sosem hallhattuk őket. A dalokat a holland nagyzenekar, a Metropole Orkest kíséretében és Jules Buckley, Guy Chambers, valamint Steve Sidwell közreműködésével vették fel. Ízelítő gyanánt már meg is jelent az Angels című dal friss verziója.

Az új köntösbe bújtatott klasszikusok mellett a lemez standard és deluxe verzióján is hallható lesz majd az új Lost című dal, amely Robbie Williams jól megszokott stílusában készült. A deluxe verzióra emellett három eddig soha nem hallott dal is felkerült: a Disco Symphony, a More Than This, és a The World And Her Mother.

Robbie Williams a Take That fiúcsapatban tűnt fel, majd ezt követően kezdett szólókarrierbe. A Life Thru A Lens című debütáló albuma  25 évvel ezelőtt, 1997-ben jelent meg, amellyel az énekes hamar hatalmas hírnévre tett szert világszerte, dalainak változatossága, elképesztően látványos élő előadásai, valamint elbűvölő és szórakoztató személyiségének köszönhetően. Ez a lemez volt Robbie Williams szólókarrierjének első listavezető albuma az Egyesült Királyságban, erről az ikonikus lemezről két dal is felkerült a XXV-re: a Let Me Entertain You és az Angels. Utóbbi nyitotta meg az utat az énekes számára a világsztárrá válás felé, és azóta is ez az egyik legsikeresebb dala. Nem véletlenül ennek új verziója vezeti fel a szeptemberben megjelenő XXV-öt.

„Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a XXV című új albumomat, amely az elmúlt 25 évben készült kedvenc dalaimat ünnepli. Minden szám különleges helyet foglal el a szívemben, így elképesztő élmény volt felvenni őket a Metropole Orkest-tel. Már alig várom, hogy mindenki hallhassa őket.” – mondta Robbie Williams az új nagylemezről.

Címkék: