A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új Sia-klip a 12 éves Maddie Ziegler és Shia LaBeouf szereplésével

2015. január 7., 19:38

Az ausztrál dalszerző-énekesnő Sia nemrég egy filmhez készített Beck-duett és a B-52’s-díva Kate Pierson lemeze kapcsán szerepelt itt, de most saját albumának Elastic Heart című dalához rendezett egy új klipet – és a Chandelier szuperslágerének táncvideójából ismert 12 éves Maddie Ziegler mellé most egy felnőtt férfit is belökött a ketrecbe Shia LaBeouf személyében.

A hazájában Az év dalszerzője díjat már kétszer egymás után is elnyerő ausztrál Sia Furler a 2014-as év egyik legjobb női lemezét jegyezte 1000 Forms Of Fear című hatodik albumával, melyre rákerült a 2013-ból való Elastic Heart is, melyet eredetileg Az éhezők viadala sorozat második részének filmzenelemezére készített az amerikai producer Diplo és a kanadai R&B-énekes The Weeknd társaságában – ám a mostani 2015-ös klipverzióból ez utóbbi részei már hiányoznak. Az arcát az elmúlt egy évben semelyik produkciójában nem (még tévéfellépésein sem) mutató énekesnő helyett az új klipben is kis Maddie szerepel (ismét Sia-parókában és testszínű dresszben), ám ezúttal egy hollywoodi sztár, a Transformers filmekkel befutott, ám A nimfomániás című tavalyi Lars von Trier-film idejére már kissé megkattant botrányhőssé vált Shia a partnere – egy meghökkentő ketrecharcban!

a Chandelier szintén Ryan Heffington koreográfussal készült és szintén Daniel Askill-lel közösen rendezett táncklipje. . .

. . .és első élőben énekelt előadása Ellen DeGeneres tévéműsorában:

.
ráadásként itt van Shia LaBeouf egy 2012-es klipszereplése az izlandi Sigur Rós együttes és Alma Har’el izraeli-amerikai rendezőnő Fjögur píanó című videójában, ahol még kevesebb ruhában, teljesen meztelenül játszik, de ott egy felnőtt partnerrel, Denna Thomsen táncosnővel:

.

FRISSÍTÉS: az Elastic Heart klip bemutatása után pár órával Sia elnézést kért mindazoktól, akik pedofíliára asszociáltak és/vagy kiborultak Shia és a kis Maddie közös akrobatamutatványai láttán (melyek az énekesnő szándékai szerint saját énjeinek harcát szimbolizálják)!

sia-elastictweet

FRISSÍTÉS 2: január 17-én Sia a Saturday Night Live műsorában (a kis Maddie Zieglert a félreértések elkerülése végett ezúttal inkább egy nővel táncoltatva) élőben is előadta az Elastic Heartot …

és a Chandeliert is, a változatosság kedvéért most kamarazenekari kísérettel és egy pantomimossal!

.
FRISSÍTÉS 3: Sia és kis táncosnője január 30-án Ellen DeGeneres műsorában is előadták az Elastic Heartot, de ezúttal dobozokba bújva!

A színész-énekesnő Suki Waterhouse friss Local Natives- és Belle And Sebastian-kollaborációi
aug. 5., 17:23
Crime & The City Solution: Peace In My Time – klip az új The Killer album és a budapesti koncert elé
júl. 31., 23:17
Mitski: Bug Like An Angel – klipdal az új The Land Is Inhospitable, And So Are We albumról
júl. 26., 18:00
The Kills: New York / LA Hex – új klipdalok hét év után Alison Mosshart és Jamie Hince duójától
júl. 25., 19:39