A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új videóklip után turnébejelentés az Ibeyi-ikrektől

2022. április 10., 12:25

Az Ibeyi afro-kubai-francia ikerduója újabb ízelítőt mutatott be május 6-án érkező, Spell 31 című albumáról. A Lavender & Red Roses immár a harmadik dal Lisa-Kaindé és Naomi Díaz közelgő harmadik lemezéről.

Az új dalban közreműködik a Brit-díjas Jorja Smith, a téma pedig nem más, mint az az erőteljes felismerés, hogy csupán saját magunkat menthetjük meg. A szerzeményhez Lucrecia Taormina rendezésében egy spiritualitásba mártott, látványos videóklip is készült. A kisfilmben a három énekesnő a sors görög istennőiként egy magával ragadó sivatagi környezetben segíteni próbálnak egy bajba jutott szerettüknek, de végül ráébrednek, hogy erőfeszítéseik hiábavalóak, és meg kell szakítaniuk az érzelmi köteléket. Részben a másik érdekében – legyen az a szerelmük, egy testvérük, egy szülőjük vagy épp egy barátjuk –, hogy megtalálja a saját erejét, másrészt pedig saját maguk védelmében.

Az Ibeyi emellett azt is bejelentette, hogy hamarosan visszatérnek a színpadra, ráadásul egy zenekarral kiegészülve. Először májusban, három bensőséges hangvételű koncertet adnak: New Yorkban, Londonban és Párizsban. Aztán lemezbemutató turnéra indulnak, melynek során érintik Észak-Amerikát és Európát is. Magyar dátumról egyelőre nincs hír. Ha valaki mégis szeretné őket megnézni valalhol, itt olvashat részleteket a turnéval kapcsolatban.

Három városban is megnézheted az idei év Fonogram-díjas felfedezettjét, ZÓRÁT
szept. 27., 13:07