A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Újabb Bowie-est lesz az A38 Hajón

2018. január 22., 17:58

Két éve, David Bowie halála után emlékest szerveződött, melyen Bowie-rajongó hazai zenészek adták elő a legendás popsztár dalait. Tavaly, a nagy sikerre való tekintettel, ismét sor került egy ilyen koncertre, amely szintén nagy sikert aratott. Február 21-én pedig jön a folytatás, és újra Bowie-dalok szólalnak meg a Hajón.

Az idei koncert különleges tematikát kapott, egyben egy sorozat első állomása, mely Bowie és fontos alkotótársai kapcsolatára fókuszál.
Az est címe Bowie and Friends – vol. 1: Iggy Pop, azaz a műsor részben Bowie és Iggy Pop baráti és alkotói viszonya köré épül. Bowie több Iggy Pop-lemez producere, dalainak szerzője volt, a két művész egy ideig közös lakást bérelt Berlinben. Az est során így a legnagyobb és legizgalmasabb Bowie-számok mellett elhangzik majd számos Iggy Popnak írt David Bowie dal is.

A Márton András (KFT) kezdeményezésére megvalósuló esemény társproducere Poniklo Imre (Amber Smith). Az előadók névsora az esemény honlapján folyamatosan frissül. Az A38 térítésmentesen biztosítja a helyszínt.

Fellépők (a lista még változhat):

Szekeres András

Márton András

Poniklo Imre

Ónodi Eszter

Kirschner Péter

Gátos Iván

Oleg ”Tooff” Zubkov

Schoblocher Barbara

Bognár Zoltán

Michael Zwecker

Bihari Balázs

Lázár Ágoston

Vidákovich Izsák

Bakó Balázs

Fauxie Bowie

Iliás Adám

Németh Róbert

Seltsam János

Facebook-esemény.

Címkék: , ,
Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06