A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Újabb Harlan Coben regény, amelyből sikersorozat készült

2022. február 28., 1:04

Ha nézed/nézted a Netflixen a Harlan Coben regényéből forgatott Maradj mellettemet, akkor biztosan tetszeni fog a szerző újabb krimije, az Örökre eltűnt, amelyből szintén sikersorozat készült. A könyv hamarosan megjelenik, és már előrendelhető.

Kisfiúként Will Klein csodálta a bátyját, Kent. Aztán egy szép nyári éjszakán a Klein család New Jersey előkelő negyedében álló, elegáns házának pincéjében egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány holttestére akadtak. Mivel a lány valaha Ken szerelme volt, a fiú lépett elő első számú gyanúsítottá. Az ellene összegyűlt döntő bizonyítékok láttán Ken egyszerűen köddé vált. A család megtört tagjai soha többé nem hallottak felőle, és meggyőződésükké vált, hogy a fiú örökre eltűnt.

Azóta eltelt tizenegy év. Will olyan bizonyítékra akadt, amely arról tanúskodik, hogy Ken életben van. Az első jelet meglepő felfedezések hosszú sora követi, miközben Willnek szembe kell néznie az igazsággal – a bátyjáról és önmagáról is. Ahogy az erőszakkal teli rejtély mind több elemére derül fény, Will megérti, hogy a végére kell járnia az esetnek. Mert a legmellbevágóbb meglepetés még csak most következik.

Harlan Coben Örökre eltűnt című krimije hamarosan megjelenik, és már előrendelhető. A People magazin ezt írta róla: „Coben lenyomja a gázpedált és többé nem engedi fel. A cselekmény zökkenőmentes, világos és magával ragadó.”

A könyvből készült sorozat trailere:

Krém | 2023.09.28. (Podcast)
okt. 1., 21:12
Stadionrock egy klubban – a Normandie újra Budapesten
okt. 1., 17:45