A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Újabb különleges este DJ Bootsie-val

2023. december 1., 16:47

Éteri ambienttel és különleges, a zenével egyenértékű vizuállal készül DJ Bootsie, a magyar hip-hop és elektronikus élő zene egyik legfontosabb és legkiemelkedőbb alakja december elsején, azaz most pénteken este 7-től a MáraiKult Electric Báljára. Balgaság lenne kihagyni.


A súlyos basszusok, széttört, táncos ütemek, nép- és filmzenei idézetek között elegánsan mozgó DJ Bootsie egy különleges audiovizuális előadással érkezik a MáraiKultba, amelyben legalább akkora hangsúlyt kapnak a fények, mint maga a zene. Hangulatát tekintve lassabb, éteri ambient zenékkel, néhol sötétebb tónusú, balladai részeket is tartalmazó előadással készül, ami nem lesz ismeretlen azoknak, akik pörgették a pazar Deep  Rollers mixeit.

Ezúttal két művésszel kiegészülve ad elő egy kizárólag erre az alkalomra készített hangmontázst, melyben a tőle megszokott stílusjegyek mellett nagy hangsúlyt kap az atmoszférikus, éteri hangzás.
DJ Bootsie – LemezjátszókKiss Árpád (Mnemonics) – TrombitaBiljarszki Maxim – Vizuál, Fények
Bootsie egyébként nemrégiben jelentkezett új szerzeménnyel, a Žagarból is ismert Ligeti Gyurival közös, egészen súlyos, zavarba ejtően több rétegű, komplex és lehengerlő Már nem látlak című dallal, amiben Kiss Tibi és Szűcs Krisztán a közreműködők. Teljesen egyedi darab. És ahogy egy kommentelő olyan találóan írta róla a szám klipje alatt: „Mindannyiótok minden démona benne van ebben a zenében… én félek.”

Jegyek itt kaphatók.

Szerző:
Balaton Sound – ahol mindenki VIP vendég
febr. 28., 17:39
Régi-új Neil Young dupla album gyűjtőknek!
febr. 28., 17:37
Legyen tiéd A város legszebb nője – hamarosan megjelenik Charles Bukowski új kötete
febr. 25., 17:48