A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Újabb szép nagy halom magyar zene az Open Air Rádió kínálatában

2020. október 4., 16:02

Az Open Air Rádió zenei kínálata természetesen folyamatosan frissül, de időről-időre szeretünk hírt adni az új magyar zenei termésről. Most a nyáron és az ősszel eddig összegyűlt magyar lemezekről, EP-kről, kislemezekről kerültek be szerzemények a rádió playlistjére, amelyen már annyi magyar zene van, hogy negyed óránként felcsendül egy csodás magyar szerzemény (már amikor nem beszélgetős műsor megy). Tekerjetek az Open Air Rádióra.

Tíz magyar előadótól hallgathattok mától friss és viszonylag friss szerzeményeket az Open Air Rádión. Péterfy Bori & Love Band Szikra című remek nagylemezéről jó sok dalt, DJ Bootsie vinylen most megjelent Allegro Identiy című albumáról négy-öt tételt, a Honeybeast EGO című lemezéről szintén annyit, és bekerült végre a playlistre a Magyarországon világhírű Rühös Foxi Wellness Oratorium című második albumának is legtöbb szerzeménye.

A Hippikiller legutóbbi Deleted Pictures című EP-jéről is szólnak már dalok, ahogy a Quimby billentyűse, Szilárd most megjelent EGO tréning című EP-jéről is. Zságer Balázs felfedezettjének, az éterien finom, mégis táncolható zenét játszó Devának két dala, a 777 és a Hyacynth is a kínálatunkat erősíti már, ahogy, a mondjuk úgy: az alternatív poprockban utazó BittnerSweet Ragadozó című szerzeménye is, amely mindjárt két változatban is bekerült: az eredeti mellett Bérczesi Robi is feldolgozta a dalt Galambos Judit közreműködésével.

Végül, de nem utolsó sorban hallhatjátok már nálunk is a Carson Coma Na mindegy és a Hősök Okoska című dalát is. Hallgassátok az Open Air Rádiót, hallgassatok magyar zenekarokat, és – igen tudjuk, unjátok már, de – támogassátok őket, ahogy csak tudjátok, lemez- és pólóvásárlással, dalletöltéssel, megosztással, szép szóval, akármivel, hisz zene nélkül mit érünk mi?

Az Open Air Rádiót itt hallgathatjátok napi 24 órában.

Grafika: Eke Róbert