A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Újra Magyarországon koncertezik a Morcheeba! – Nyerj páros belépőt!

2014. november 27., 0:00
A nyereményjáték lezárult!

Tavaly a hatalmas érdeklődésre való tekintettel a PeCsába költöztetett Morcheeba még a nagyobb helyszín ellenére is teltház előtt állhatott színpadra, a Volt Fesztiválon pedig még az eső sem riasztotta el a táncoló tömeget.

Idén decemberben te is átélheted az élményt, ráadásul mindezt nagyon olcsón, nagyjából 1 500 Ft-ért teheted. Mutatjuk máris, hogyan!

Az Umusiclive kezdeményezése nyomán idén már egy meghitt hangulatú Mary Popkids-koncert illetve nemrégiben egy őrületes pécsi buli keretein belül megrendezésre került Halott Pénz-fellépés részesei lehettünk, de az igazán nagy dobás még hátravan. Az év utolsó Umusiclive rendezvényén ugyanis a Morcheeba lép december 8-án a Syma Csarnok színpadára.

A nem titkoltan a legális zeneletöltést és az élőzenét támogató rendezvénysorozat ráadásul a megszokott formától eltérően ajánlja a jegyeket. Elsőre talán bonyolultnak tűnhet, de higgyétek el, nem az – mi kipróbáltuk, és most megmutatjuk, hogyan juthatsz 5 perc alatt nagyjából 1500 Ft-ért egy Morcheeba-jegyhez úgy, hogy közben a kedvenc zeneszámaidat kapod mellé ajándékba!

  1. lépés: Regisztrálj a következő oldalon: www.umusiclive.hu/webbolt/ (ezt a jobb felső sarokban a Bejelentkezés menüpontban tudod megtenni)
  2. lépés: A Webbolt menüpontban a borítójára kattintva válassz ki egy dalt, amit szeretsz! Ha ezt megtetted, megjelenik a dal ára – ez változó lehet, 150 – 350 Ft. Töltsd ki az adataidat, majd nyomj a fizetés folytatása gombra.
  3. lépés: Az oldal automatikusan átirányít a fizetési oldalra, ahol – mint bármelyik internetes vásárláskor – a bankkártyaadataidat kell kitöltened, és megvásárolnod a korábban kiválasztott dalt.
  4. lépés Ismételd meg a webboltban a vásárlást még négy alkalommal.
  5. lépés: Csekkold a mailboxod, ugyanis ott fog várni a kódod, amit a tixa.hu oldalon tudsz jegyre váltani! Fontos, hogy a trackeket csak egyesével tudod megvenni, de az ötödik után automatikusan tiéd a jegy!

Ha pedig barátaiddal együtt szeretnéd élvezni a koncertet, semmi gond: egy bankkártyával több jegy is vásárolható, így értelemszerűen a 10. track megvásárlása után a második jegy landol majd a mailboxodban! Ugye, hogy nem is olyan bonyolult?!


Ha a szerencsére bíznád a belépők megszerzését, akkor most itt a lehetőség, hogy az Open Air Rádió jóvoltából egy páros belépőt vigyél haza, részletek:

Köszönjük a részvételt mind a(z) játékosnak. A játék véget ért, a nyertes(eke)t értesítettük!