A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Újra megjelenik Bruce Dickinson önéletrajza!

2024. május 12., 18:31

Minden idők egyik legnagyobb és legkarakteresebb heavy metal énekese, az Iron Maiden frontembere, BRUCE DICKINSON június 1-én a Barba Negrában mutatja be új, The Mandrake Project című szólóalbumát. Emellett az újabb jó hír a rajongóknak pedig az, hogy a Troubadour Books Kiadónál folytatódó LEGENDÁK ÉLVE VAGY HALVA zenei könyvsorozat első külföldi előadóról szóló köteteként megjelenik Dickinson saját kezűleg írt önéletrajza, a Mire való ez a gomb? – még a koncert előtt.

Az Iron Maiden legendás frontembere, BRUCE DICKINSON a világ egyik legikonikusabb énekese és dalszerzője, de emellett hivatásos pilóta, repülőgép-ipari céget vezet, motivációs beszédeket tart, sört főz, regényeket és forgatókönyveket ír, és egykor vívóként nemzetközi szinten versenyzett.

A húsz éve elkezdett és most a Troubadour Books Kiadónál újrainduló LEGENDÁK ÉLVE VAGY HALVA sorozat első külföldi előadót bemutató kötetében, a Mire való ez a gomb? című könyvében Bruce Dickinson arról a hullámvasútról ír, amit életnek hívunk. Egyéni hangvételű önéletrajzában részletesen beszámol kalandos gyerekkoráról, az Iron Maiden felemelkedéséről, a sötétség erőinek megidézéséről, a vívás filozófiájáról, a Boeing gépek világáról, és arról, hogyan győzte le a rákot. Intelligens, vicces, őszinte memoárjából teljes képet kapunk egy igazi rockikon életéről, érzelmi és mentális világáról. Bruce Dickinson élettörténete nem csak az Iron Maiden rajongóknak nyújthat inspirációt.

Ne keresd a könyvet, itt van!

A Legendák élve vagy halva FB-oldala.

Jegyek a koncertre, itt kaphatók.

Szerző:
Egy valóra vált szerenád – pályaelhagyó tanároktól búcsúztak volt diákjaik a Radnóti Színházban
máj. 21., 22:02
Az Only The Poets nyit Yungblud előtt
máj. 20., 18:34
Új dallal jelentkezett a Body Count – hamarosan élőben is hallhatjuk
máj. 20., 18:30
A SopronFesttel kezdődik a hétvégén a fesztiválszezon
máj. 15., 22:14