A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Újra támad a U2, retteghetnek az Apple felhasználók

2015. november 16., 20:04

A világ popzenére kevésbé fogékony Apple-felhasználóinak zsörtölődése ellenére az ír zenekar nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy következő albumát is kéretlenül, az iTunes rendszerén keresztül juttassa el közel egymilliárd emberhez.

u2.apple_

Jövőre jelenik meg a U2 soron következő, Songs of Experience című lemeze, mely nem kizárt, hogy újra az Apple felhasználók készülékein debütál majd – írja az NME. 2014 szeptemberében napokon keresztül minden a U2-ról szólt, konkrétabban arról, hogy tüntetheti el az ember az Apple készülékéről a zenekar kéretlenül, központilag feltöltött Songs of Innocence című albumát. Bonoék a keletkezett médiaviharban több lapnak is egységesen úgy nyilatkoztak, hiba volt rákényszeríteni új dalaikat a világ több, mint 800 millió iTunes felhasználójára.

Bono és a zenekar gitárosa, Edge azonban egy év távlatából úgy vélekednek, 2016-os albumuk terjesztésének sikere érdekében egyelőre semmilyen médiumot vagy módszert nem zárhatnak ki a számításaikból. „Még semmi nincs eldöntve, de korántsem zárnám ki, hogy a Songs of Experience esetében is hasonlóan járunk majd el, mint az előző album megjelenésekor” – nyilatkozott Edge a The Belfast Telegraphnak.

Címkék: , ,