A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Újra Budapesten koncertezik Tom Odell

2022. január 26., 11:05

A 2019-es, pillanatok alatt teltházas koncertje után Tom Odell visszatér Budapestre, hogy szeptember 28-án a Barba Negrában kápráztassa el ismét rajongóit. Negyedik, Monsters című albumával érkezik hozzánk.

Lily Allen felfedezettje, Tom Odell első lemeze 2013-ban jelent meg Long Way Down címmel, és az Egyesült Királyságban meg sem állt a slágerlisták éléig. Második, Wrong Crowd című albuma hasonlóképpen teljesített. Még mindig csak 27 éves volt, amikor a harmadik, Jubilee Road című lemezével jelentkezett, ami Odell karrierjét nagyban meghatározta. Ezen az albumon ragadta magához először az irányítást a sokrétű fiatal művész: dalszerzőként, énekesként és producerként is jegyzi az albumot.

Tom Odell legutóbbi nagylemeze Monsters címmel jelent meg tavaly, és rögtön a negyedik helyen nyitott az Egyesült Királyság albumlistáján. Ezzel az énekes-dalszerző már négyből négy top 10-es lemezt produkált. Tom Odell híres elképesztően hatásos élő fellépéseiről, ahogyan az elejétől a végéig magával ragadja közönségét, egészen új dimenzióban helyezve népszerű, szenvedélyes és érzelmes dalait. Tom Odell vadonatúj, Monsters Tour 2022 elnevezésű turnéjának részeként szeptember 28-án Budapesten lép fel a Barba Negrában.

Jegyek január 28-án, pénteken 10 órától kaphatók a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon.

Olvass bele Chris Cornell életrajzába: Rohadtul isteni
nov. 29., 12:33