A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Úriemberek – Guy Ritchie új filmjének előzetese

2019. október 31., 20:41

Guy Ritchie, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, a Blöff és a Sherlock Holmes-filmek rendezője a mozirajongók nagy örömére visszatér a gyökereihez és a stílushoz, ami annyira jól áll neki és a színészeinek. A szereplőgárda most is zseniális: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Colin Farrell, Michelle Dockery, Henry Golding.

Amikor híre megy, hogy az amerikai drogkereskedő, Mickey Pearson (Matthew McConaughey) túl akar adni szuperjövedelmező londoni marihuána birodalmán az egész alvilág felbolydul. Rengeteg lóvé forog kockán, nem is csoda, hogy a gengszterek között kirobban a harc. Bérgyilkosok, kisstílű bűnözők, nagypályások, dílerek, mindenféle kétes alakok bukkannak fel a meggazdagodás reményében. A helyzet kezd igencsak eldurvulni: egyre több hulla potyog, egyre több fegyver kerül elő, és elég nehéz megjósolni, hogy végül kinek a kezében landol a csinos drogbiznisz.

Eredeti cím: The Gentlemen

Műfaj: akció/vígjáték

Bemutató dátum: 2020. január 30.

Előzetes-korhatár: 16 éven aluliak számára nem ajánlott

Szinkronizált

Rendezte: Guy Ritchie

Forgatókönyv: Guy Ritchie, Ivan Atkinson, Marn Davies

Operatőr: Alan Stewart

Szereplők: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell, Henry Golding, Hugh Grant, Jeremy Strong, Eddie Marsan

Az előzetes angolul: The Gentlemen.movie