A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Valóban szexuális ragadozó volt Michael Jackson?

2016. június 22., 21:32

Nyilvánosságra hozták a Michael Jackson 2003-as házkutatásáról szóló jelentés részleteit, melyből kiderült az énekes már két évvel azelőtt gyermekpornó gyűjteményt tartott fenn, mielőtt molesztálás vádjával bíróság elé kellett állnia.

mj.bl2_

Rendőrségi jelentések bizonyíthatják, hogy Michael Jackson valóban gyermekeket molesztált. A Radar Online által közzétett, az énekes Santa Barbara-i, Neverland fantázianevű birtokán való 2003-as házkutatás jegyzőkönyve részletesen beszámol az énekes, gyermekeket és fiatal tizenéveseket részben vagy egészben meztelenül, több ízben félreérthetetlen pózokban ábrázoló fényképgyűjteményéről. A fotókról aprólékos dokumentáció készült, mely azonban rejtélyes módon nem került elő Jackson 2005-ös, molesztálási pere folyamán, melynek eredményeként az énekest – bizonyíték híján – felmentették a kiskorúak megrontásának vádja alól.

A jelentést készítő nyomozó feljegyzései szerint a Neverlandben talált pornográf felvételek beleillenek egy pedofil profiljába, arról nem is beszélve, az énekes tárgyalása során is elismerte, hosszú időn át valóban gyermekekkel osztotta meg az ágyát. „A fényképeken sikerült öt különböző fiút is azonosítanunk, akik korábban szexuális zaklatás miatt tettek feljelentést Jackson ellen. Mindezek fényében nem kérdés, hogy a vádak jogosak és valóban gyermekeket molesztált” – áll a jelentésben.

A 2009-ben, ötven éves korában elhunyt Jackson-t először 1993-ban, a tizenhárom éves Evan Chandler vádolta meg szexuális zaklatással, mely ügy végül a két fél peren kívüli megegyezésével zárult. Az énekes ellen a vádnak soha nem sikerült döntő erejű bizonyítékot felvonultatnia.

Címkék: