A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Van jobb dolgod? Szinte kizárt – Stereo Mc’s

2015. május 26., 14:23

Május 30. teljesen átlagos napnak tűnik: a nap felkel, te is, reggeli, ebéd, vacsora, a többit akár át is lehet aludni. De ha így történik, másnap esetleg azt fogod érezni, hogy lemaradtál valamiről: az utolsóról vagy az elsőről. Gondold át még egyszer, mit csinálsz. A Stereo Mc’s már tudja.

Rob Birchtől egyszer megkérdezték, mikor akarja abbahagyni. Egy kicsit elgondolkodott, és ő is kérdezett: mármint mit? Hát, ezt az egészet, mondták neki. Mr. Birch erre így válaszolt: “Nem abbahagyni akarom, hanem mindig újra kezdeni.” Birch általában tudja a helyes választ. Az például nem úgy van, hogy az emberből elfogy a buli, mert az olyan, mintha valakiből kifogyna a zene. Ha valaki arra tette fel az életét, hogy végigbulizza, és mást is hozzá segít ehhez, akkor így megy ez.

Május 30-án az Akvárium Klub Kis Halljában koncertezik a Stereo MC’s. Azért nem a Nagy Hallban, mert ott egy másik buli lesz: a zenekarok arról döntenek, ki játszhat idén a nagyszínpadon, vagyis: a nagy nyári fesztiválok Nagyszínpadán. A Stereo Mc’s már állt ilyenen, tudja, hogy kell kitölteni, mit kell ott csinálni, hogy buli legyen nekik is, meg a közönségnek is. Álltak kisszínpadon is, nekik az is megy, meg az is jól áll nekik, legalább közelebb vannak a közönséghez.

Szóval, benne vagy egy jó buliban?

https://www.youtube.com/watch?v=qYDmJUMO06E

STEREO MC’s
Live Band Show
Akvárium Klub, Kis Hall
Május 30, szombat