A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Végre kiderül, miért tetováltatják magukat az emberek Magyarországon

2016. november 18., 21:44

Immár kilencedik alkalommal hozza egy fedél alá Magyarország tinta és emberi hús tartalékait a Budapest Tattoo Expo, mely első ízben költözik a Erzsébet térre. A helyszín talán új, ám a rendezvény célja idén is változatlan: bizonyítani, hogy a társadalmi normák szerint átlagos felsőtest is probléma nélkül feszíthető, valamint, hogy az életkor és művészeti realizmus az emberiség legszubjektívebb fogalmai.

tat2

Japánban a mai napig vallásos, némely esetben alvilági jelentéssel bír, a skandináv folklórban mítikus erejű, Mexikóban billogként is használták a tetotáválást, mely 2016 Európájában jobbára tömegek levakarhatatlan divatja. Azt a kérdést, hogy mégis mi okból kerülnek sárkányok egy kozmetikus csípőjére, esetleg horgonyminta a horvát tengerpartig jutó önjelölt matrózok bőrére, már megannyian magyarázták, azonban talán egyetlen publicisztika, tanulmány sem képes olyan kimerítő, ugyanakkor frappáns választ adni, mint egy tetováló-expon eltöltött tizenöt perc.

Mivel ilyen típusú, átfogó rendezvényt egy város erősebb években is legfeljebb egyszer izzad ki magából, így kétségtelenül hiba lenne kihagyni az idén novemberben az Akváriumba költöző, kilencedik Budapest Tattoo Expo-t. A rendezvény keretein belül nem csak a legkülönfélébb szalonok és a közeg híres-hírhedt bőrfestői települnek ki az Erzsébet téri víztükör alá, de természetesen egész napon át keresik majd a legjobb, legszebb, legeredetibb, legélethűbb tetoválások hordozóit is. Ha ez nem lenne elég, a klub KisHalljában hazai közönség kedvenc, varráshoz és varratáshoz optimalizált előadói zenélnek majd úgy. A november 19-én, a budapesti Akváriumban zajló IX. Budapest Tattoo Expo teljes program ide kattintva böngészhető.