A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Végre megtudhatja a világ, ilyen érzés Kiss Tibit etetni

2016. szeptember 7., 15:29

A Quimby hivatalos Facebook-oldalát egész héten a frontember igazgatja, melynek köszönhetően valódi prémium-tartalmaknak örülhetnek a rajongók. A lazán kacinfántos-kacifántosan laza bejegyzéseken túl pedig olyan háztáji videók is napvilágra kerülnek, melyek mellett kár lenne csak úgy, szemet lesütve elhaladni.

kisstibi

A Quimby jubileumának részeként a zenekar tagjai szép sorjában veszik át egy-egy hétre a hivatalos Facebook-oldal irányítását, hogy kedvesebbnél kedvesebb, furábbnál furább s mindenképp igen személyes tartalmakkal szórakoztassák a nagyérdeműt.

A folyamat valószínűleg ezen a héten csúcsosodik ki, mivel hét napon keresztül nem más, mint Kiss Tibi vezérel. Az eddig megjelent posztok közt akad néhány családi fotó,  temérdek furmányosan fogalmazott a Quimby őszi európai turnéjára, illetőleg a novemberi arénakoncertre szóló meghívás és persze az ominózus későnyári, elsőemeleti videó, amelyen a frontember már-már hipnotikus felvételen, egy szőlőszemmel mutat be klasszikus, koordinációs gyakorlatot. Csodálatos.