A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Viccnek indult, valósággá vált a Britney Spears-film

2016. augusztus 27., 9:17

Akármennyire is szürreálisan hangzik, már javában zajlanak egy egészestés Britney-film forgatási munkálatai, melyet most a megrendelő, a Lifetime amerikai kábelszolgáltató is megerősített. Az énekesnő karrierje mellett főként botrányaira koncentráló, sokáig hoaxnak tartott műben a főszerepet a Coen testvérek felfedezettje, Natasha Bassett alakítja majd. Az igazi Britney mindenesetre nagyon nem örül.

britney2

Valóban nekiálltak a Britney Spears életrajzi film forgatásának – számolt be róla a The Hollywood Reporter. A lap értesüléseit a produkció fő megrendelőjének számító amerikai televíziós társaság, a Lifetime is megerősítette. Az egyelőre cím nélküli film közel két órás lesz, és végigkíséri az énekesnő karrierjét a tinédzser-berobbanástól kezdve Justin Timberlake-kel való kapcsolatán át, egészen a hírhedt összeomlásáig. A csatorna számára készülő egész estés hősköltemény főszereplője a Coan testvérek Hail, Caesar!-jában kitűnő ausztrál színésznő, Natasha Bassett.

A helyzet kis testi hibája, hogy az igazi Britney korántsincs elragadtatva élete megfilmesítésétől, melynek híre az utóbbi hónapokban inkább rossz tréfaként, mintsem száraz tényként keringett a tévés berkekben.

Az énekesnő elvileg megtagadta, hogy bármilyen módon vagy formában közreműködjön a film elkészítésében, ahogy áldását sem adta a produkcióra, melynek meghiúsítása végett – egyelőre – még semmilyen jogi lépést nem tett. Britney Spears sorban kilencedik, Glory című albuma alig egy héttel ezelőtt debütált világszerte.