A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Villámcsapás miatt leáll a Rock am Ring: a RHCP és a Black Sabbath koncertje is elmaradhat

2016. június 4., 17:19

Pénteken 51 fesztiválozó sérült meg egy villámcsapás következtében a németországi Rock am Ring-en, melynek szervezői a szombati sajtótájékoztatón, a nagyszínpad koncertjeinek kezdete előtt mindössze néhány órával bejelentették, bizonytalan időre beszüntetik a programokat. A Red Hot Chili Peppers és a Black Sabbath fellépése is elmaradhat.

imago64747562h

A zordon időjárási miatt, biztonsági okokra hivatkozva fagyasztotta le a Rock am Ring szervezőgárdája a javában zajló mendingi fesztivált. Pénteken, a háromnapos rendezvény első napján összesen ötvenegyen sérültek meg egy villámcsapás következtében, melyet követően a stáb leállította a zajló programokat. Mivel az időjárás azóta sem csillapodott, a szervezők válságsajtótájékoztatót hívtak össze, melynek keretein belül bejelentették, a vihar jelentette kockázatok miatt átmenetileg leállítják a fesztivál programrajait, a közönséget pedig arra kérik, sátraikba, autóikba visszahúzódva várják a fejleményeket.

Amennyiben a döntés érvényben marad, szombaton többek közt a headliner  Red Hot Chili Peppers, a Deftones, a Foals, Billy Talent és a Bullet For My Valentine fellépése is elmaradhat, de a zárónap Black Sabbath, Korn és a Bring Me the Horizon koncertjei is veszélybe kerülnek.

Címkék: