A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

VOLT 25: a Linkin Park nyitja a jubileumi fesztivált

2016. november 2., 16:40

A VOLT Produkció szerda reggel rántotta le a leplet az idén 25 éves soproni fesztivál ezeddig titokban tartott, nyitó-előadójáról. Az amerikai Linkin Park 2017-es európai turnéjának keretein belül érkezik Magyarországra.

linkinparknew

Évek óta az első helyen állt a VOLT közönségének kívánságlistáján a Linkin Park, melyet a szervezők szervezők a 25. VOLT Fesztivál június 27-i, nulladik napjának főfellépőjeként jelentettek be. A kétezres évek kis- és nagykamaszainak mindennapjaihoz aláfestőzenét biztosító, két Grammy-díjas amerikai zenekar még soha nem koncertezett Magyarországon, így túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a bejelentést követően a fesztivál online követőinek elragadtatása több, mint érthető.

Az idén jubiláló VOLT Fesztivált 2017 június 27 és július 1. közt rendezik a soproni Lővér kemping területén. A fesztiválra november 16-val indulóan mindössze 48 órán keresztül lesznek elérhetőek az akciós, early bird jegyek és bérletek a VOLT hivatalos oldalán. A magunk részéről a zenekar In The End című dalához készült, elragadó videóval illusztrálnánk, nagyjából mire érdemes felkészülni.

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06