A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

William Shatner-t eltitkolt fia perelheti

2016. április 5., 19:53

Bíróságon követel 170 millió dollárt az egykori Star Trek-kapitánytól egy rejtélyes férfi, aki azt állítja magáról, a 85 éves színész eltitkolt gyermeke. Shatner hivatalosan három lánygyermek apja.

shatner-mashable-hed-2015

170 millió dollárra pereli William Shatner-t egy férfi, aki a színész fiának vallja magát – számolt be róla a New York Post. Peter Sloan-t édesanyja, az egykori kanadai színésznő Kathy McNeil ötéves korában örökbe adta. A férfi állítása szerint Shatner szóban már elismerte, hogy valóban ő az apja, most pedig többek között azért perel, hogy a 85 éves színész hajlandó legyen DNS-tesztnek alávetni magát.

Sloan ügyvédje szerint a Shatner a T.J. Hooker rendőrszéria forgatása alatt találkozott a felperessel és ismerte el az apaságot. A történet szerint Sloan-t a színész menedzsmentje akkor arra kérte, semmiképp ne hozza nyilvánosságra történetét, mert az „borzalmas következményekkel járna William számára.”

A 1966-tól futó első Star Trek filmek Kirk kapitányaként világhírűvé vált színész szóvivője ugyanakkor közleményben tagad minden vádat. „Shatner úrnak három elragadó leánya van, ugyanakkor egyetlen fia sem. Shatner úrnak a per során nincs mitől tartania, mivel nem ő az apa.” Shatner 2001-ben vette feleségül Elizabeth Martin-t, előző, Gloria Rand-dal való házasságából pedig három lánya született.

Májusban érkezik a Mdou Moctar eddigi legszenvedélyesebb albuma
febr. 29., 17:06