A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

X Ambassadors: februárban új EP, tavasz elején koncert a Barba Negrában

2020. január 17., 2:12

Az X Ambassadors 2020. március 8-án először lép fel Magyarországon, és a 2019 nyarán megjelent Orion című nagylemez dalai mellé egy egészen friss anyagot is kapnak majd a rajongók az amerikai modern rock csapattól.

Bár a tavaly júniusban kiadott második nagylemez sem mondható épp túlkorosnak, az X Ambassadors egy cseppet sem vett vissza a dalszerzési lendületből. Már a nyár végén befutott az Illeniummal közös In Your Arms, 2020 februárjában pedig három új saját számot is kapnak a rajongók a lejátszási listájukra, egy EP formájában.

A zeneszerzés és az aktív koncertezés mellett – amelybe nem mellékesen egy szilveszteri Time Square-es fellépés is belekerült – a zenekar a Microsofttal közösen kifejlesztette a BOOM alkalmazást, amelynek segítségével a látássérültek is átélhetik egy videoklip élményét lényegében klip nélkül. Az alkalmazásról és megalkotásáról bővebben a Microsoft oldalán olvashatunk.

A 2009-ben alakult zenekar olyan slágereket jelentetett meg eddig, mint a 2013-as Jungle, a 2015-ös, VHS albumon lévő Renegades és Unsteady, az Orion lemezről már most közönségkedvenc Boom és Hey Child, de közben folyamatosan előre tekintenek és újdonságok sorával kényeztetik a rajongókat.

  • Helyszín: Barba Negra Music Club
  • Fellépő: X Ambassadors
  • Jegyárak: 6990* / 7990 / 9900 Ft (*csak a Wave-ben: 1065 Budapest, Révay köz 1.)
  • Jegylink
  • Facebook-esemény
Itt vannak az első Music Hungary díjátadó győztesei
dec. 2., 11:52