A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Zagar a Budapest Parkban

2015. május 7., 12:05

2015. május 14-én a Budapest Parkban adja idei első budapesti koncertjét a Zagar. A zenekarnak néhány napja jelent meg egy új száma, mely az őszre várható Az éjszakám a nappalod című film egyik betétdala lesz, és amelyben a Mary Popkids-es Kama énekel.

Kamával a tavalyi VOLT fesztiválon, a Random Trippen játszottunk együtt. A koncert után aztán megbeszéltük, hogy jó lenne, ha majd egy ponton összehoznánk egy közös dolgot. Amikor elkezdtem írni Az éjszakám a nappalod zenéjét, egy házibuli jelenethez készült trekknél jutott eszembe, hogy ez jól állna neki. Átküldtem az alapot, amit pár napon belül egy jó kis énekdallammal küldött vissza, aztán ez lett a munkafolyamat. Tulajdonképpen nem is találkoztunk, úgy készült el a Sleepwalking.” – mondja Zságer Balázs.

„Az első demóban gitárral játszottam fel a dalt, Balázsnak annyira tetszett, hogy végül ez a blues-os, vadnyugati hangulatú gitár benne is maradt a számban. A végeredmény szerintem abszolút Zagaros és Kamás egyszerre.” – teszi hozzá Kama.

A közös dal a Parkban debütál élőben. A Zagar előtt Sena lép fel. Legutóbbi albuma a Lots Of Trees címet viseli, melyen a megszokott hangzás mellett bensőségesebb soul, r’n’b stílusú dalok is szerepelnek.

ZAGAR
Budapest Park, 2015. május 14.