A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

ZANZINGER

2015. február 11., 14:01

Szuggesztív előadás, körülhatárolhatatlan zene (ahogy az előadó is nevezi: mumblecore blues), egy szál akusztikus gitáron előadva – szókimondó, őszinte és nagyon aktuális témájú, angol nyelvű dalszövegekkel, Bob Dylan hangjával.

Ő Micsoda Dani, aki 2012 óta zenél Zanzinger név mögé rejtőzve. Demons Of Future And Past címet viselő bemutatkozó albuma 2014-ben jelent meg, számos klubkoncertet tud maga mögött. A StenkA Szám 2015” című dalversenyének biztos döntőse.

Zanzinger facebook

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala

Az IST IST Budapestre is elhozza poszt-punk dalait
máj. 27., 13:33