A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Zaporozsec – Zuhanás

2015. július 22., 16:24

A múlt heti Petőfi Rádiós dalpremier után, tegnap debütált a Zaporozsec zenekar Zuhanás című új klipje a Petőfi TV-n. Ezerrel pörög a Zaporozsec a nyári szezonban. Elkészült a Zuhanás című dal videója, készülnek az új dalok, egymást követik a koncertek.

_2N17139

A napokban debütált a Petőfi rádióban, valamint a tv-ben az új dal és a hozzá készült klip, amit a koncertközönség már hallhatott is párszor élőben. A dal szövege mindenféle érzelmi hullámokról szól, de alapvetően ott van benne a pozitív életszemlélet, hogy a dolgok mindig jobbra fordulhatnak, és hogy a nehéz pillanatok is részei az életnek: „…zuhanás nélkül nincs földetérés…” A klipben szereplő fiú is egy ilyen napon megy végig. Céltalanul, kedvetlenül kószál, elmerülve a saját gondolataiban, észre se veszi, hogy közben körülötte zajlik az élet. Útközben Budapest utcáin több helyen is összefut a zenekar tagjaival, de őket sem veszi észre. A fiúk viszont többször is felfigyelnek rá. Amikor a nap végén egy kocsmában ismét megpillantják a sarokban búslakodó fiút, küldenek neki egy italt és befogadják a csapatukba. A klip vége így „happy end”, mert addigra már visszatalálva önmagához, mosolyogva látható a fiúk körében.

Augusztus 26-30. között kis pihenőt tartva, stúdióba vonul a zenekar és igyekszik befejezni a lemezhez készülő még néhány dalt. Az újdonságok szeptembertől lesznek majd hallhatóak, de aki nagyon kíváncsi, lehet, hogy még a nyári fesztiválokon is belehallgathat!

További meghallgatható dalaink:

Zaporozsec – Menjünk a Marsra

Other Planet – Untold Story

Karak – Égigérő

Esto – Valahol egy lány

Esto – Záporeső

Zaporozsec – Buborék

Zaporozsec – Lógasd le

Zaporozsec – Képzeld el

Zaporozsec – Mr. Gorsky

Zaporozsec – Emszercénégyzet

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57