A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

ZOMBORI

2015. február 11., 13:58

A zenekar 2008-ban indult Székesfehérvárról, nevük is ide vezethető vissza: a Zombori úti buszmegálló ismerősen csenghet a fehérváriak körében.

Dalaikban fellelhető a magyar népzene, a progresszív elektronika, a jazz és az indiepop is. Útjuk során már több telt házas klubkoncertet adtak önállóan, valamint az Akkezdet Phiai, a Kerekes Band, a Csík Zenekar, a Bohemian Betyars és Szabó Balázs Bandájának társaságával egyaránt. Megfordultak a FEZEN-en, a Művészetek Völgyében, a Sziget színpadán is – legutóbb a MÜPA Népzene ünnepén tették tiszteletüket.

979927_584663451569861_784711986_o

2013-ban az A38-as Talentométer világzenei mezőnyén első helyezést nyertek el, kislemezük a „Napvilág, holdvilág” nagy sikereknek örvend.

Zombori facebook

Zenekarok, figyelem!

Az Open Air Rádió várja a tehetséges zenekarok jelentkezését. Ha zenekarotok van és nem kerültetek be a Dal-ba, nálunk nagy eséllyel rádiójátszásotok lehet. Küldjétek el legjobb számaitokat címünkre és csapatunk megvitatja, hogy rotációban játszik-e benneteket, vagy javasolja a Dal jövő évi előválogatóját.

E-mail: kontakt@openairradio.hu


Ten years before

Hallatlan “játszó-tér” feltörekvő zenekarokkal a popkultúráért. Upperground pillanatok sok szeretettel, havi két alkalommal csütörtökönként Budapestről!

Eltökélt célunk, hogy megmutassuk Nektek azokat a zenekarokat, akik még nem kerültek be a köztudatba, pedig ott van a helyük!

A Ten years before Facebook-oldala

BUDAPEST TELI VAN FALUVAL – INDUL A RADNÓTI SZÍNHÁZ PODCAST-SOROZATA
nov. 20., 16:45