A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Hogyan élhetünk száz évig? Kiderül A fiatalodás tudománya című könyvből

2023. október 21., 21:35

A lehetőség, hogy akár kétszáz évig élhessünk, többé nem tartozik a tudományos-fantasztikum világába. Sergey Young a hosszú élet (szakszóval longevitás) tudományának egyik vezető egyénisége, új könyvében pedig bemutatja, milyen technológiai áttörések várhatók a közeljövőben, és mit tehetünk már most azért, hogy legalább száz évig éljünk.

Ha gyógyítható állapotnak tekintjük az öregedést, ez a szakterület forradalmi változásokon mehet keresztül, és eredményeit bárki számára hozzáférhetőek lehetnek.
A tudomány vívmányainak és ígéretes lehetőségeinek bemutatásán túl a szerző egyszerű, könnyen megvalósítható szokásokat és életstílus-váltásokat javasol az étrend, a testmozgás, az alvás, a mentális egészség és a környezet rendezésének területén, amelyekkel jobbá tehetjük otthoni és munkahelyi életünket, és megérhetjük akár a százéves kort. A fiatalodás tudománya gyakorlatias tanácsokkal és a ránk váró szép új világról nyújtott elképesztő áttekintéssel arra késztet, hogy újraértékeljük, amit az emberi életről és a fiatalodásról eddig gondoltunk.

Ne keresd a könyvet, itt van: https://jaffa.hu/a-fiatalodas-tudomanya-2341

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57