A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Ismét moziban a Vissza a jövőbe – itt az előzetes

2015. október 4., 13:04

A Vissza a jövőbe-nap alkalmából ismét (vagy először) megnézhetjük moziban Robert Zemeckis filmjét

A filmklasszikusok hazai ismételt mozis forgalmazására szakosodott Pannonia Entertainment nemrég mutatta be itthon (újra) a Volt egyszer egy vadnyugatot, korábban pedig az Alien-filmeket, a Harcosok klubját és a Die Hardot is láthattuk jóvoltukból.

screenshot-lrg-01

A következő nagy kapásuk a Vissza a jövőbe lesz, mely a Back to the Future Day (2015.10.21.) tiszteletére, október 15-től országszerte újra mozivászonra kerül, köszönhetően annak, hogy idén kereken 30 éves lett. Robert Zemeckis kultfilmjének digitálisan felújított, szinkronizált változatát Budapesten kizárólag a Corvin Moziban, országszerte számos további filmszínházban vetítik.
Ha valaki nem látta volna a filmet, annak ajánljuk a fenti előzetest, illetve a hivatalos szinopszist:

„Marty McFly átlagos kamasznak látszik, de van egy őrült barátja, Doki, aki megépítette a plutónium meghajtású időgépet. Dokit váratlanul halálos támadás éri, s Marty is csak az új találmánnyal nyer egérutat. Arra azonban ő sem számít, hogy 1955-be utazik vissza, épp abba az időszakba, amikor szülei is a padot koptatják. A bajt csak fokozza, hogy majdani anyja Marty megérkezése óta ügyet sem vet majdani apjára, ami beláthatalan következményekkel járhat a jövőben. Ha életben akar maradni, el kell érnie, hogy szülei egymásba szeressenek és el kell távolítania az anyját molesztáló Biffet.”

forrás: sg.hu

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57