A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Itt az új Amerikai psycho, egyenest a brit zeneipar bugyraiból

2015. október 24., 10:30

Heteken belül mozikba kerül a nagyipari britpop menedzserek fiktív ámokfutását bemutató Kill Your Friends. A Nicholas Hoult főszereplésével készülő thrillert ráadásul többek között az Oasis, a Blur és a Radiohead dalai festik alá.

kill-your-friends

A brit popszakma krémje szolgáltatja majd a betétdalokat a heteken belül szép reményekkel startoló brit thrillerhez, a Kill Yout Friendshez – számolt be róla az NME. A lap értesülései szerint az Owen Harris rendezte, a kilencvenes évek britpop lemeziparában garázdálkodó fiktív ügynök morbid őrjöngését feldolgozó film zenéje a premierrel egy napon, november 6-án külön kiadvány formában is a boltok polcaira kerül. A válogatáson egészen biztosan helyet kap a Blur 1997-es Beetlebumja, az Oasis Cigarettes & Alcohol című száma, valamint a Chemical Brothers Noel Gallegher feldolgozása, a Setting Sun.

Bár a kritikusok szerint csak az új generáció Amerikai psychojaként emlegetett filmhez olyan előadók is dedikáltak betétdalokat, mint a Bastille vagy a Rudimental, a készítők a szelektálás során igyekeztek megmaradni a történetet átható s meghatározó kilencvenes évek nyomvonalánál.

BUDAPEST TELI VAN FALUVAL – INDUL A RADNÓTI SZÍNHÁZ PODCAST-SOROZATA
nov. 20., 16:45