A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Sztárparádé az új, kannibálos westernben – itt az előzetes

2015. október 5., 13:14

Kurt Russell komolyan gondolta, hogy idén visszatér.

Kurt Russell az elmúlt nyolc évben mindössze két filmet forgatott, idén viszont beleerősített, hiszen nem csak a Halálos iramban 7 gárdájában kapott helyet, hanem Quentin Tarantino új filmjében is. S ha mindez nem lenne elég, egy független produkcióban is szerepelhetett, mely az idei Fantastic Festen komoly közönségsikert aratott.

bone-tomahawk

Aki követi a filmes híreket, az tudja, hogy Craig Zehler kannibálos westernjéről, a Bone Tomahawkról van szó, melynek első előzetese az Entertainment Weekly hasábjain került bemutatásra.

A Bone Tomahawk főszereplő Kurt Russell mellett Patrick Wilson, Matthew Fox és Richard Jenkins, de a kisebb szerepekben is találunk olyan színészeket, mint Lili Simmons, David Arquette, Sean Young, Kathryn Morris vagy Jamie Hector. A film története egy kisvárosról szól, melyet kannibálok támadnak meg, hogy elraboljanak pár telepest. Ezt követően a helyi seriff összeránt egy szedett-vetett csapatot, hogy hazahozza őket. A film október 23-án debütál az amerikai mozikban, valamint ezzel párhuzamosan iTunes-on és VOD-formátumban is.

forrás: sg.hu

BUDAPEST TELI VAN FALUVAL – INDUL A RADNÓTI SZÍNHÁZ PODCAST-SOROZATA
nov. 20., 16:45