A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új előzetest kapott 2016 legmenőbb zeneipari maffiafilmje

2015. november 17., 21:57

Minden eddiginél több drogot, vadromantikát és pisztolylövést tömködtek a Martin Scorsese és Mick Jagger rendezte Vinyl legújabb előzetesébe. A hetvenes évek New Yorkjának fiktív zeneipari maffiajátszmáiban alámerülő minisorozat év elején debütál az HBO-n.

vinyl11

Újabb előzetest kapott Martin Scorsese Mick Jaggerrel közösen rendezett új szériája, a Vinyl. A 2016 februárjában a HBO-n bemutatkozó minisorozat a hetvenes évek New Yorkjának egy fiktív lemezkiadóját mutatja be, meglegyezve a klasszikus rock’n’roll-életérzés összes jogos és jogtalan sztereotípiáját.

A főszereplő, kokainfüggő kiadóvezért a szintén Scorsese rendezte Boardwalk Empireben való alakításáért Emmyvel díjazott Bobby Cannavale alakítja, de a filmben feltűnik Juno Temple, Ray Romano, Olivia Wilde és Mick Jagger fia, James is, aki egy kitalált punkegyüttes frontembereként jelenik majd meg. Scorsese legutóbb 2008-ban, aRolling Stones Shine A Light című koncertfilmjén dolgozott együtt Jaggerrel. A Vinyl február 14-től fut az HBO műsorán.