A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

7 év után újra dEUS koncert Budapesten!

2019. február 11., 13:20

Az európai indie- és art rock origója, a belga dEUS 2019 nyarán végre újra Budapesten! A kontinens alternatív rockzenéjének talán legfontosabb zenekara június 8-án érkezik a budapesti Barba Negra Track színpadára, hogy a hazai közönségnek is elhozza az idén 20 éves kultuszalbum, a The Ideal Crash jubileumi turnéját!

A dEUS világában semmi sem egydimenziós. Miközben az idén fennállásának a 28. évfordulóját éli, az év első felében egy turné erejéig megállnak, hogy megünnepeljék az 1999-ben kiadott The Ideal Crash 20. évfordulóját. Az album valódi mérföldkő a zenekar, és egyben az európai indie rock történetében, és amellett hogy megszerezte a dEUS számára a jogos elismerést, az album tíz száma egy generáció hangjává, és a földrész alternatív rockzenéjének útjelzőjévé vált.  A tavaszi és kora nyári körút mellett, az album remasterelt újrakiadása is érkezik, amely egy deluxe díszdobozos kiadványban lát majd napvilágot, CD és bakelit formátumban.

Viszont a csapat nem (csak) a nosztalgiázás jegyében tölti az évet: már javában dolgoznak a nyolcadik albumukon, amely a tervek szerint valamikor 2020 legelején érkezik, és amely dalainak írásában a dEUS 2018-én elején debütált új gitárosa, Bruno de Groote  is aktívan közreműködik.

A június 8-i koncerten tehát egy megújult erővel és teljes lendülettel pörgő zenekarhoz lesz szerencséje a magyar rajongóknak, és a hét évvel ezelőtti fellépéshez hasonlóan, a Barba Negra Track-ben is hibátlan zenei élmény vár majd mindenkit.

Időpont: 2019. június 8., 20:00

Helyszín: Barba Negra Track

Jegyelővétel

Eseményoldal

Indul a STRAND és a B my Lake!
aug. 20., 7:43
Jótékonysági akciók a STRAND Fesztiválon
aug. 18., 23:40
Kezdődik a Fekete Zaj Fesztivál
aug. 16., 10:38