A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

A KISS a magyar rajongóktól is elbúcsúzik – 2020. július 16-án a Budapest Arénában!

2019. november 7., 17:22

A KISS bejelentette END OF THE ROAD elnevezésű utolsó turnéjának összes állomását – természetesen hatalmas, látványos produkcióval és legendás dalokkal búcsúznak. A monstre turné 2020 nyarán Európába is ellátogat, és nálunk is látható lesz: 2020. július 16-án a Budapest Arénában.

A sminkes szörnyek óriási rock show-t prezentálnak majd pirotechnikával, lézerekkel, hatalmas színpaddal és egy kisvárosnak elég lámpaparkkal. Paul Stanley, Gene Simmons, Eric Singer és Tommy Thayer – ahogy szokták –, vért és tüzet fognak okádni, rakétákat lőnek ki hangszereikből és a rajongók felett repkednek majd. Klasszikus sminkjükben több mint két órán át játsszák azokat a dalokat, melyekkel új műfajt hoztak létre, és amikkel a KISS-t a Rock and Roll Hírességek Csarnokába juttatták. Olyan klasszikussá vált dalokról van szó, mint például az I Was Made For Lovin’ You, a Love Gun, a Deuce vagy a Rock And Roll All Nite.

A 2019 januárjában, a kanadai Vancouverben indított turnéval a zenészek Észak-Amerika legnagyobb csarnokaiban, Európa nagyvárosaiban és a legnagyobb fesztiválokon léptek már fel. Még előttük van Óceánia, Ázsia, Dél-Amerika és egy újabb körút az Egyesült Államokban. A KISS világméretű jelenség, így karrierjüket egy hatalmas világkörüli robbantással fejezik be – vagy inkább sok robbantással, estéről estére. A KISS azt ígéri: „Ez lesz az utolsó ünnep azoknak, akik már láttak bennünket, és az utolsó lehetőség azoknak, akik még nem.”

A KISS már a legutolsó koncertet is bejelentette. Az 1973-ban alapított zenekar 2021. július 17-én abban a városban áll utoljára színpadra, ahol az egész kezdődött: New Yorkban.
Demon“, “Starchild“, “Spaceman” és “Catman” 45 éves karrierrel a hátuk mögött búcsúzik a rajongóktól. Ez idő alatt több mint 100 millió lemezt adtak el, rekordokat döntöttek (például 24 arany- és platinalemezzel büszkélkedhetnek), és rengeteg rock and roll zenekarra voltak hatással.

Az END OF THE ROAD turné a rockereknek, a zenerajongónak és a rendkívüli koncertélmény szerelmeseinek szól: “A legjobbat akartad, a legjobbakat kaptad. A világ legkirályabb bandája… legutolsó turnéján: a KISS!

A budapesti koncertre jegyek november 14-én 10 órától kaphatók itt és itt.

Elővásárlási lehetőség a hivatalos KISS rajongói klub tagjai számára november 12-én 10 órától lesz. Az elővásárlási lehetőség a regisztrált Live Nation tagok számára is elérhető, november 13-án 10 órától.

A normál belépők mellett limitált számú, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegy is vásárolható a bulira, valamint két fajta VIP csomag is elérhető lesz.

Facebook-esemény

További info

Fox&Gír
feb. 26., 16:01
A Belle and Sebastian először Magyarországon!
feb. 25., 18:30