A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Az Aurevoir. új klipjével jelentette be Budapest Parkos nagykoncertjét

2020. március 11., 19:02

Karrierjének eddigi legnagyobb dobására készül az Aurevoir., egy új klippel teszik fel az i-re a pontot.

Fontos nap a mai az Aurevoir. zenekar életében: megjelent legfrissebb videóklipjük a Diszkó című dalhoz, ami a legutóbbi, decemberben megjelent, Forduló című albumon található, és ma jelentették be pályafutásuk eddigi legfontosabb koncertjét is: ötödik születésnapját a Budapest Park nagyszínpadán ünnepli a csapat augusztus 26-án.

A zsámbéki fiatalok hirtelen sikere mindenkit váratlanul ért – második lemezbemutató koncertjükre egy hónap alatt kelt el minden jegy az Akvárium Klub nagytermébe -, de receptjük ismeretében ez teljesen érthető. A Kárpát-medence szinte valamennyi (magyar, cigány, balkáni stb.) népzenei hagyományát ötvöző dalaik féktelen lendületet kapnak a nyolc fős, még mindig 25 év átlagéletkorú zenekar energikus, a kocsmáktól a nagyszínpadokon át végül is bárhol működőképes megszólalásában. A lemezbemutató koncerten készült a Diszkó hangulatos videóklipje, amely jól visszaadja az Aurevoir.-bulik eksztatikus hangulatát.

A születésnapi nagykoncertre pályájuk eddigi összegzése mellett számos meglepetéssel készülnek, amelyeket folyamatosan tárnak közönségük elé. A “Diszkó” klipje csak a kezdet, második lemezük (december végén jelent meg a Forduló) összes számához készítenek egy-egy videót, és ezeken kívül is rengeteg szülinapos és nemszülinapos tartalommal készülnek.

ESEMÉNYOLDAL

Minden rendben: megjelent a Magnetifique bemutatkozó albuma
aug. 11., 10:28
Előkerült egy elveszett dokumentumfilm Charles Bukowskiról – világpremier ma este!
aug. 7., 16:05