A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Happy Mondays – a TRIP hajó új party-sorozata all stars DJ-kkel

2019. november 14., 0:21

November 18-án este 9-kor indul a TRIP hajó új, hétfő esti party-sorozata Happy Mondays címmel, all stars DJ-válogatottal.


A Batthyány téren álló TRIP hajó újonnan megnyílt Panoráma termében rendezi új party-sorozatát Happy Mondays címmel, a főváros hétfő esti programkínálatát erősítendő. A 18-án este 9-kor kezdődő nyitóbulin Anorganik (Deutsch Gábor), DJ Bootsie, Doki (László Viktor), DJ Mango és DJ Palotai lépnek fel, valamint az est szervezője, Doktor Pepper (Pritz Péter), a folytatásban pedig különböző felállásokban váltják majd egymást a hajón, ahonnan – a minőségi zenék és a külön erre az estére gyártott akciós Happy Mondays koktél mellett – Budapest legjobb kilátását is élvezhetjük.

A hat DJ a világ szinte összes zenei műfaját lefedi így együtt, de a Happy Mondays estéken inkább az elektronikus zenék dominálnak majd – hip-hop, trap, bass music, deep house, techno, dub-techno, drum and bass –, de később előkerülhetnek egyéb stílusok is, dub, reggae, breakbeat, trip hop, korai indie – és a fellépők a tőlük megszokott – magas – színvonalú, különleges szettekkel, zenei utazásokkal készülnek majd hétről-hétre.

A nyitóbuli menetrendje:

21.00 – Anorganik
22. 00 – DJ Mango
23.00 – DJ Bootsie
00.00 – DJ Palotai
01.00 – Doki+Doktor Pepper

Facebook-esemény

Grafika: Eke Róbert

Minden rendben: megjelent a Magnetifique bemutatkozó albuma
aug. 11., 10:28
Előkerült egy elveszett dokumentumfilm Charles Bukowskiról – világpremier ma este!
aug. 7., 16:05