A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

MÁSNAP DÉLUTÁN – AZ OPEN AIR RÁDIÓ VASÁRNAPI REKREÁCIÓS ZENEI MŰSORA

2020. május 17., 12:58

A tavasz örömére és a szobafogság tüneteinek enyhítésére új műsort indítottunk az Open Air Rádión Másnap délután címmel, vasárnaponként 2-től 5-ig.

A rádió zenei szerkesztői, Wágner Gábor és Pritz Péter Másnap délután című műsorsávjukba olyan zenéket gyűjtenek össze, amelyek a vasárnapi ebéd utáni punnyadáshoz ideálisak, vagy adott esetben alkalmasak arra, hogy segítsenek kiheverni a szombati esti lázat, valamint arra, hogy csak úgy kikapcsolódjunk, elvesszünk a pop és rocktörténet legkellemesebb szerzeményeiben, és kicsit kilebegjünk a valóságból. A kínálat – sok jó magyar zene mellett – főként a 60-as évek lágy, pszichedeliájából, ismert, de ma már ritkábban hallható popdalaiból, akusztikus szerzeményekből, visszafogott életörömmel teli latin klasszikusokból, némi jótékony downtempóból és hip-hopból, folkos-bluesos dalokból, szexi, délutáni merengésből, ritkaságokból és örök érvényű slágerekből áll.

Például ilyen dalokból:

vagy ilyenkből:

és ilyenekből:

Tekerjetek vasárnap délután 2-kor az Open Air Rádióra, és nyomjátok meg a play gombot. Kellemes másnap délutánt kívánunk.

Húsz évvel később: Amon Tobin – Supermodified
máj. 30., 18:26
Nézz szembe a dinoszauruszoddal – Szeder klipsorozata megmutatja, hogyan
máj. 27., 18:43
Felforgatta Székesfehérvárt a Blahalouisiana
máj. 25., 13:27