A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

DJ Krush – Link interjú

Pritz Péter
2018. április 10., 14:39

A világ egyik legismertebb és legelismertebb hip-hop DJ-je és producere, DJ Krush újra hazánkba látogat, hogy néhány órára ismét kiszakítson minket a jelenből, és egy párhuzamos univerzumba telepítsen át bennünket. A japán hip-hop nagykövet előadása április 10-én, azaz ma, kedden este lesz az Akvárium Klubban.

Legutóbbi budapesti fellépése kapcsán ebben a cikkben értekeztünk hosszabban DJ Krushról. Az 55 éves mester, aki tavaly ünnepelte karrierje 25-ik évfordulóját, a 2015-ös év végi budapesti jelenése óta két nagylemezt is kiadott, 2017-ben a Kisekit és az idén a Cosmic Yardot, úgyhogy új anyagban sem lesz hiány a ma esti fellépésén, amely előtt DJ Cadik melegít. Cadik nemrégiben Tokimonsta előtt prezentálta új szerzeményeit az A38 közönségének, és lenyűgöző volt, amit játszott. Mindenképpen érdemes az ő szettjét is megnézni, este 9-től, mert remek, orientális hangulatú, sodró lendületű zenéket gyárt manapság. Cadiknak pedig DJ Fegz melegít este 8-tól.

Az Open Air Rádió Link interjú rovata rendesen egy-egy adott előadó kedvenc zenéit mutatja be, de ezúttal rendhagyó módon három kiváló magyar hip-hop DJ, Cadik, Mango és Bootsie osztja meg velünk egy-egy kedvenc DJ Krush számát, valamint az ország egyik legjobb vizuális művésze, Kemuri, aki hosszú évek óta a Žagar – DJ Bootsie Trio – Occam háromszögben kápráztatja el a közönséget, és az ő vizuáljaikat készíti (igaz, tavaly óta Zságeréknek már nem dolgozik). Kemuri egyébként a nevét DJ Krush Kemuri számáról vette, ami annyit tesz: füst. Végül pedig a rendhagyó Link interjú alján az is kiderül, hogy DJ Krushnak melyik a kedvenc DJ Krush száma.

Kellemes utazást kívánunk az ajánlóhoz és az estéhez is.

DJ Cadik kedvenc DJ Krush száma (ma):

DJ Bootsie kedvenc DJ Krush száma:

Kemuri kedvenc DJ Krush száma:

Mango kedvenc DJ Krush száma:

DJ Krush kedvenc DJ Krush száma:

Facebook eseményoldal.

Szerző: Pritz Péter
A Meute fellépésével indul az Akvárium Tavasz Terasz
Már. 19., 10:17
Menyhárt Jenő 60 – születésnapi koncert a MOM Sportban
Már. 16., 10:05