A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

Open Air Rádió – A VOLTSoundSziget.

Seth Troxlerrel ünnepel az Akvárium Klub

2018. április 27., 17:00

Az elektronikus zene egyik legmeghatározóbb alakja, Seth Troxler érkezik április 29-én, az Akvárium NagyHalljába, a klub 4. születésnapi bulijára.

Seth Troxler valahol Chicago és Detroit között félúton egy kis amerikai városban született, zenei munkássága pedig – mint DJ és producer – a techno fellegvárában, Berlinben indult be igazán. Szettjeiben ötvözi a klasszikus detroiti technóra és chicagói house-ra jellemző stílusjegyeket a kétezres évek berlini minimalista hangzásával, de bátran kalandozik a legmodernebb középtempós irányokba is.

2012-ben az év DJ-je lett a Resident Advisor top 100-as listáján, de a Rolling Stone magazin is beválasztotta már a világ 25 legfontosabb DJ-je közé. Emellett mindenről megvan a maga véleménye is, a média és a közönség is imádja minden megnyilvánulását, hiszen néha vicces balesetekről számol be, máskor fura képeket posztol, van, hogy interjú közben inkább a denevérekkel foglalkozik, de az EDM vonal követőiről is megosztotta már a véleményét, mindezt cseppet sem visszafogott stílusban.

A világ legnagyobb fesztiváljainak állandó fellépője játszott már hazánkban is, azonban az Akvárium születésnapi rendezvényének különlegessége, hogy most először lép fel Budapesten klubkörnyezetben, ami saját bevallása szerint is a kedvenc terepe, mert ilyenkor tud igazán kiteljesedni.

Ünnepeljünk együtt tehát április 29-én az Akvárium Klubban.

Ha ma csak egy mixet van időd meghallgatni, ezekből válassz.

Facebook eseményoldal.

Megdőlt a minden idők legalacsonyabb példányszámban eladott lemez rekordja a Billboard első helyén
jan. 15., 10:12
Plágiumpert akasztottak Ed Sheeran nyakába
jan. 9., 10:07
Link interjú – Vazul CSÁSZÁRRAL
dec. 30., 1:40