A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

A Volbeat novemberben Budapesten!

2022. június 28., 16:32

A dán rock ‘n’ roll lázadók, a Volbeat tagjai bejelentették Servant Of The Road nevű világkörüli turnéjuk 32 állomásos európai szakaszát, melynek során – a kontinensen – a Skindred és a Bad Wolves melegít majd. A Volbeat november 5-én a Barba Negrában lép fel. Intenzív élmény lesz.

„Végre, ennyi távollét után, nagyon örülünk, hogy egy igazán jó kis Volbeat turnéval lephetjük meg a rajongókat Európában és az Egyesült Királyságban. Nagyon izgatottak vagyunk, és alig várjuk, hogy mindenkivel találkozhassunk! Rendkívül hálásak vagyunk, hogy magunkkal vihetjük a Skindredet és a Bad Wolvest is az útra, és megoszthatjuk az élményt ezekkel a fantasztikus zenekarokkal, akiket van szerencsénk a barátainknak nevezni” – nyilatkozták a Volbeat tagjai.

A Louder magazine szerint a Volbeat zenéjében „titán heavy metal riffek ütköznek rock ‘n’ roll groove-okkal”, a rajongók pedig feltétlenül arra számíthatnak, hogy összes kedvenc számukat eljátssza majd a zenekar, és élőben hallhatják majd új album, a SERVANT OF THE MIND dalait is.

Az európai turné jegyértékesítése július 1-én, 10 órakor indul. A budapesti koncert belépői a www.livenation.hu, a www.funcode.hu és a www.rock1.hu oldalakon keresztül szerezhetők be.

A koncertre VIP-csomag is kapható, a zenekar által biztosított elővásárlási lehetőségek részleteivel együtt erről további információ a www.volbeat.dk oldalon.

A turné bejelentéssel egy időben a zenekar közzétett egy új, hivatalos bootleg videót is The Sacred Stones – Live from Worcester, MA címmel.

További info:

www.livenation.hu

www.volbeat.dk

www.funcode.hu

www.rock1.hu

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57