A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Chrysta Bell újra Budapesten!

2019. április 3., 10:49

A 2017-es teltházas koncertje után idén április 7-én visszatér a Dürer Kertbe Chrysta Bell! David Lynch alkotótársaként és Twin Peaks szereplőként is ismert énekesnő ezúttal az április 5-én megjelenő, negyedik, Feels Like Love című albumának anyagát hozza el a magyar közönségnek.

Az énekesnő a friss lemezén zenei világának egy sötétebb oldalát tárja a rajongók elé. Az új dalokban new wave, post punk és disco hatások köszönnek vissza – természetesen abban a Chrysta Bellre jellemző, átható és erőteljes előadásmódban, amely azonnal beszippantja a hallgatót.

Az elmúlt hét évben a művésznő és zenekara több mint 90 országban lépett fel, valamennyi alkalommal elvarázsolva a közönséget. A lüktető, érzelmekben dús zene, Chrysta Bell éteri jelenléte és a rendkívül átható énekhang szinte hipnotizálja a jelenlévőket. Nem csoda, hogy az énekesnő olyan kaliberű művészre is hatással volt, mint David Lynch, akivel nem csak a Twin Peaksben játszott szerepe köti össze, de megannyi közös zenei alkotás és klip is született, és születik a mai napig a barátságuk jegyében.

Ez a tavasz pedig igazán szerencsés együttállás a David Lynch képviselte unikális művészeti világ rajongóinak, hiszen nem csak Chrysta Bell megkapó, éteri zenéjét élvezhetik a fővárosban, hanem a Budapest Fotófesztivál 2019 keretében a David Lynch: ’Small Stories’ kiállítása is megtekinthető a Műcsarnokban március 1. és június 2. között.

ESEMÉNYOLDAL

Három városban is megnézheted az idei év Fonogram-díjas felfedezettjét, ZÓRÁT
szept. 27., 13:07