A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Lovasi és Kispál újra együtt a színpadon

2021. március 3., 17:23

Jutka, meg a többiek címmel ad „belépős” online koncertet március 12-én a TRIP hajón Lovasi András. A fellépést élőben, valós időben és ami talán a legfontosabb, kiváló minőségben nézhetjük meg az interneten. Fontos tudni, hogy ez a koncert egyszeri alkalom lesz, nincs visszanézős jegykategória.

Amit mindenképpen fontos megjegyezni, hogy a március 12-i koncerten az új Lovasi-lemezanyagból is hallhatunk majd némi előzetest. Ilyen lesz például a fellépés napján debütáló régi-új szám, a Kispál-klasszikus Jutka új változata is, amit természetesen most is Kispál András emblematikus gitárjátéka fog kísérni.

Az új Lovasi-albumról maga a főszereplő, Lovai András nemrég így nyilatkozott:

„Szeptemberben elkezdtem dolgozni egy konceptanyagon, ami egyre inkább halad egy új album felé. A címe: Grand Hotel Halmahera. Összetett anyag, prózai részek, fegyelmezetlen dalok, szóval nem egy poplemez, inkább olyan, mint egy hangjáték, de nagyon erős anyagnak érzem. A dobok kivételével én játszom az összes hangszeren, szóval igazi szólóanyag lenne, de már az elején bekerült a Jutka című régi Kispál-dal új verziója, és adta magát, hogy megkérjem a Kispál Andrist, hogy belegitározzon.”

A március 12-i koncert vendégei: a Kispál és a Borz gitárosa, Kispál András és a Lovasi-koncertekről már jól ismert ütős, Gábor Andor, azaz UFO.

Új „évadokkal” folytatódik Jónás Vera Vasárnapi Dalszerző Krónikája
ápr. 12., 20:37