A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

MINIMALISTA ANNA AND THE BARBIES KONCERT A BUDAPEST PARKBAN

2018. július 26., 17:40

Augusztus 3-án a Budapest Parkban lép fel napjaink egyik leginkább megosztó hazai zenekara, az Anna and the Barbies. A mindig megbotránkoztató öltözködéséről és viselkedéséről ismert frontember, Pásztor Anna ezúttal valami egészen szokatlan dologra készül: ez a koncert kizárólag a zenekarról és a dalokról fog szólni. Nem lesz extra produkció, nem lesznek jelmezek, Anna és zenekara csak énekelni és zenélni fog, semmi nem vonhatja el a figyelmet a dalokról. Letisztultság, minimalizmus – 100% jelenlét. 


„A zenekar és az én életemben eljött az a pont, amikor már semmilyen álarcra vagy cirkuszi mutatványra nincs szükség ahhoz, hogy magabiztosan megmutassuk magunkat, a teljes, tiszta belső valónkat” – mondja Pásztor Anna.

A Budapest Parkban az Anna and the Barbies koncertjén ennek megfelelően minimál dizájnnal és lecsupaszított fénytechnikával válik majd még letisztultabbá a látvány és különlegesebbé az élmény.

A legutóbbi, Utópia című AATB lemezt most először lehet majd koncerten megvásárolni – aki még nem szerezte be, most majd hazaviheti.
Az estét Apey, azaz az Apey and the Pea frontembere, Áron Andris másik formációja, a Trillion nyitja majd.
Addig meg ugráljunk seggeseket a Balatonba.

Facebook eseményoldal