A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Nemcsak új zenét osztott meg a Jane’s Addiction, de az alapító basszusgitáros, Eric Avery is visszatért a zenekarba

2022. augusztus 18., 18:40

A zenekar egy stúdióban készült videót osztott meg, amiben nemcsak ízelítőt adnak abból, amit ott éppen művelnek – új zenéket készítenek egészen pontosan –, hanem azt is leleplezik benne, hogy az alapító-basszusgitáros, Eric Avery ismét a Jane’s Addiction tagja.

Eric Avery 1985-ben alapította a Jane’s Addictiont Perry Farrell, valamint Chris Brinkman és Matt Chaikin társaságában, utóbbi kettő helyére egy évvel később érkezett Dave Navarro és Stephen Perkins, és így állt össze a nagy csapat. Eric Avery 2010-ben elhagyta a zenekart, így az eddigi utolsó Jane’s Addiction nagylemez, a The Great Escape Artist munkálataiban már nem vett részt. Ez volt a banda negyedik nagylemeze, és most, 11 évvel később úgy fest, lesz ötödik is, ráadásul ismét csak Avery-vel. 2011 óta mindössze egy kislemezt és koncertlemezeket adtak ki.

Bár a videó rövid, de amit játszanak az felismerhetően új, és ez összecseng azzal, amit Perry Farrell még tavasszal nyilatkozott: idén újra stúdióba szeretne vonulni a Jane’s Addictionnel. Úgy tűnik voltak is, és ha ez még nem lenne elég, a Porno For Pyros gitárosa, Peter DiStefano szintén arról számolt be, hogy Farrellel már írják az új dalokat, úgyhogy mindkét zenekartól várhatunk friss zenéket és majd lemezeket is, és nagyon reméljük, hogy még 2022-ben kapunk belőlük ízelítőt.

Magyar siker: 13 állomásos ázsiai turnéra indul a Bohemian Betyars
okt. 2., 20:23
SzínházTV: a színház Netflixe – új évad október 1-jétől
szept. 30., 11:12