A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Oroszország válasza a szuperhősfilmekre

2016. augusztus 29., 9:15

A Bosszúállók címazonos, lokálpatrióta megfelelőjeként érkezik jövőre az orosz popcorn-mozi, melyben a volt Szovjetunió különféle országait képviselő hősök mentik meg a bajban lévő Moszkvát. Talán felesleges is mondani, medveember is szerepel majd a filmben.

A 2012-es, a képregények megfilmesítési lavináját elindító Bosszúállók lényegében letarolta Hollywood-ot, a világméretű trenddé váló szuperhősfilmeket pedig immár Oroszország is kénytelen volt lépni.

Sarik Andreasyan jövőre érkező filmje, szintén Bosszúállók címet viseli és ízig-vérig orosz produkció, melyben Amerika Kapitányt és cimboráit az egykor volt Szovjetunió tagállamait jelképező, természetfeletti képességekkel rendelkező hősök váltják fel, úgy mint a gépágyút cipelő medveember, köveket mozgató mágus, egy hatalmas szablyákkal hadonászó akrobatikus vándor és egy csábos, láthatatlanná váló szőke vízistennő.

A moszkvai Turbo Film produkciójaként működő Bosszúállók munkálatai során kizárólag orosz munkaerőt vettek igénybe, a színészektől kezdve, az animációs megoldásokig minden hazai termék. A filmet Oroszországon kívül nagy valószínűséggel egyedül Kínában játszák majd a mozik, ez azonban már bőven elegendő volt ahhoz, hogy a film készítői előre igyanak a medve bőrére, s bejelentsék, már a film második és harmadik része is sütőben van.

Itt vannak az első Music Hungary díjátadó győztesei
dec. 2., 11:52
Krém | 2022.12.01. (Podcast)
dec. 1., 22:09