A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Új klippel jelentkezett a twentees

2019. október 24., 15:33

A twentees harmadik nagylemezéhez készült első videoklip, a Legyen képlet a Klipszemlén premierezett, és azt mutatja meg, milyen nehéz megtalálni magunkat az Instagram-szűrőkkel teli világban. A zenekar ősszel a Zaporozseccel turnézik.

Őszi fényekben úszó nyári képek jelennek meg az indie rock/pop-rock együttes legújabban videójában, ami egy love story eszközeivel mesél a folytonos útkeresésről. Az alapjául szolgáló dal Balázs Konrád énekes-gitáros szerint leginkább a sikereink alulértékeléséről szól: „arról az állapotról, amikor vágysz valamire, legyen az munkahelyi, párkapcsolati vagy materiális cucc, megszerzed, aztán meg is unod/bele is kényelmesedsz. Aztán jön megint valami hasonló keresés, a folyamat pörög újra, és egy ponton mindig újraindul, sosem ér véget. A klipben nekem az tetszik leginkább, hogy megmutatja, milyen nehéz is megtalálni magad az Instagram-szűrőkkel teli világban.”

A Legyen képlet a twentees harmadik, Balkon című albumának nyitódala. A kisfilmet Matos Gergő rendezte, a főszereplő Fehér András volt, akit már láthattunk a twentees korábbi, 2016-ban a Klipszemle döntőjéig jutó videójában is, egy nála évtizedekkel idősebb hölgy oldalán. András mellett a Legyen képlet klipjében feltűnik a FOMO-ban is játszó László Panna, valamint Szilágyi Anna és Stekovics Kata is.

Klippremier után a zenekar új basszusgitárosával, Nagy Zoltánnal indul koncertezni a Zaporozsec vendégeként. Október 25-én Hajdúszoboszlón, 26-án Szolnokon, november 22-én pedig Sopronban játszanak.

További infó a zenekar Facebook-oldalán.

Fotó: Lénárt Gábor