A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Vérlázító meglepetés ért néhány Lana Del Rey rajongót

2015. október 4., 10:00

Egy gyártósori véletlen következtében Lana Del Rey kevésbé szerencsés rajongói egy baltimore-i shoegaze zenekar debütáló albumát találták kedvencük Born to Die című albumának vinyl korongján. Alaposan meglepődhetett Lana Del Rey több rajongója, mikor az énekesnő ugyan 2012-es, ám frissen kézhez kapott Born to Die lemezet a lemezjátszóra téve egy baltimore-i shoegaze együttes dalai hangzottak fel.

lana-del-rey-photoshoot-for-grazia-magazine-france-december-2014_2

A Billboard információi szerint az apró kellemetlenségre először egy hibás lemezzel rendelkező YouTube felhasználó hívta fel a figyelmet, aki azonban korántsem volt elkeseredve, hogy az énekesnő helyett a Wildhoney nevű együttes 2015-ös, Sleep Through It című albuma duruzsol a hangfalaiból.

A Wildhoneyt kiadó Deranged Records alapítója, Gordon Dufresne később úgy nyilatkozott, a lemezek préselése során keveredett össze két minta, így a cserélt tartalom egy egész szériát, több ezer darabot érinthet. A Deranged Records a boltokból visszahívta az érintett lemezeket, azonban a Lana Del Rey mentes Lana Del Rey lemezből már így is tetemes mennyiség került a piacra.

Palotai Zsolt lett az év DJ-je
dec. 4., 14:57