A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kottamagyar pénteken 8-kor az Open Air Rádión – Legyen tánc!

2020. november 16., 19:10

Péntek este 8-kor folytatódik az Open Air Rádió új zenei műsora, amelyben csak magyar dalok szólnak – a hazai könnyűzenei élet legjobbjai. Kottamagyar minden hétfőn és pénteken – tekerjetek a rádióra, és teszteljétek a hazai termést!

Az Open Air Rádió napi kínálatában természetesen állandóan szólnak magyar zenék, de annyi jó dal és zenekar van, és mostanában olyan kevés a lehetőség arra, hogy élőben élvezhessük őket, hogy úgy gondoltuk: az elvonási tüneteket enyhítendő, elindítjuk a Kottamagyart, amelyben a magyar könnyűzenei élet legjobb előadóit és dalait sugározzuk, újakat, régieket, remixeket, ritkaságokat és vadonatújakat egyaránt.

A mai (és pénteki) adásban főként az elektronikus tánczenék dominálnak majd, és mivel a táncot még nem tiltották be, este 8-tól bulizzatok otthon, házi őrizetben. Az Animától (sokadszor) kölcsön vett idézettel élve: Tekerd meg és táncolj!

A november 16-i és 20-i műsor táncrendje:

Suhov * Suhov + Mil * Zip * Péterfy Bori and Love Band (Simon Iddol New Life remix) * Kornél Kovács * Stopsonic * Ricsárdgír * Soerii és Poolek * Anima Sound System * Deva * Žagar * Volkova Sisters * Krizso * Jazzékiel (Belle Belle remix) * Occam

Az adást hétfőn és pénteken 8 órától itt hallgathatjátok: hatvan perc hazai.

Grafika: Győrösi Imre

Szerző:
Címkék:
A nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatások: Tomahawk – Dog Eat Dog
febr. 28., 13:48
Link interjú Varga Liviusszal – szombaton este Quimby-koncert
febr. 26., 13:30
Link interjú Little G Weevillel
febr. 18., 13:13
Hallgasd meg Zságer Balázs új kiadójának első válogatásalbumát: FREE SEQUENCE ANTHOLOGY I.
jan. 24., 20:37