A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Kottamagyar pénteken 8-kor az Open Air Rádión – Legyen tánc!

2020. november 16., 19:10

Péntek este 8-kor folytatódik az Open Air Rádió új zenei műsora, amelyben csak magyar dalok szólnak – a hazai könnyűzenei élet legjobbjai. Kottamagyar minden hétfőn és pénteken – tekerjetek a rádióra, és teszteljétek a hazai termést!

Az Open Air Rádió napi kínálatában természetesen állandóan szólnak magyar zenék, de annyi jó dal és zenekar van, és mostanában olyan kevés a lehetőség arra, hogy élőben élvezhessük őket, hogy úgy gondoltuk: az elvonási tüneteket enyhítendő, elindítjuk a Kottamagyart, amelyben a magyar könnyűzenei élet legjobb előadóit és dalait sugározzuk, újakat, régieket, remixeket, ritkaságokat és vadonatújakat egyaránt.

A mai (és pénteki) adásban főként az elektronikus tánczenék dominálnak majd, és mivel a táncot még nem tiltották be, este 8-tól bulizzatok otthon, házi őrizetben. Az Animától (sokadszor) kölcsön vett idézettel élve: Tekerd meg és táncolj!

A november 16-i és 20-i műsor táncrendje:

Suhov * Suhov + Mil * Zip * Péterfy Bori and Love Band (Simon Iddol New Life remix) * Kornél Kovács * Stopsonic * Ricsárdgír * Soerii és Poolek * Anima Sound System * Deva * Žagar * Volkova Sisters * Krizso * Jazzékiel (Belle Belle remix) * Occam

Az adást hétfőn és pénteken 8 órától itt hallgathatjátok: hatvan perc hazai.

Grafika: Győrösi Imre

Szerző:
Címkék:
Link interjú Vértes György fotográfussal
nov. 3., 1:27
KOTTAMAGYAR – ONE FOR TINK – ÖSSZEFOGÁS TINK MISIÉRT
nov. 2., 17:21
Új és megújult rockműsorok az Open Air Rádió hétvégi programjában
okt. 31., 14:45
Link interjú Bánvölgyi Tamással, Bukowski megformálójával
okt. 25., 20:59