A fesztivál rádió.
Egész évben zene.

 

Open Air Rádió

Link interjú Justin Sullivannel, a New Model Army frontemberével

2019. október 19., 15:36

Hetekkel ezelőtt elkelt mindegy jegy a New Model Army ma esti A38-as koncertjére, úgyhogy ez most nem is annyira programajánló, mint inkább kedvcsináló azoknak, akik ott lesznek a zenekar legújabb, From Here című nagylemezét bemutató turnéja budapesti állomásán.

A ’80-as évek óta folyamatos ellenforradalmi módban működő kultikus zenekar frontembere és fő ellenforradalmára, Justin Sullivan már akkor olyan dolgokról énekelt és informálta a világ zenerajongóinak fogékonyabb részét, amikor a csernobili katasztrófa még meg sem történt, és nem jártak a katasztrófa helyszínére agyhalott instagramosok szelfizni. Vagyis a NMA esetében az, hogy felszólalnak a világ legégetőbb problémái ellen nem új keletű hóbort, és nem trendi körzenyetvédősködés, hanem alapállás.
Az idén augusztus 23-án megjelent From Here című remek és rendkívül hatásos albumuk sem kecsegtet sok jó hírrel, és a mostanra egyre sürgetőbb kérdést vet fel a zenekar is: merre és hogyan tovább innen? Elgondolkodhatunk ma este is ezen, miközben az End of Daysre ugrálunk itt a világvége előtt néhány perccel.

Kedvenc művészeink, zenerajongóink, barátaink osztják meg velünk kedvenc zenéiket – Justin Sullivan, NMA

Mit hallgatsz most?

Sok mindent, természetesen. Például ezt:

Mi kedvenc dalod az idén?

Életed első meghatározó dala?

Mi az, ami nélkül nem tudsz élni?

A The Who Quadrophenia című albuma nélkül.

Ma este 20:30 tól New Model Army az A38 hajón.

Facebook-esemény

Utána akár New Model Army afternek is beillik László Viktor és Pritz Péter a 90-es éveket megidéző, Rockers’ Paradise nevű rockbulija a Robot klubban.

Facebook-esemény

Fotók: Pritz Péter – Barba Negra, 2017. március 10.

Link interjú Дevával, Zságer Balázs felfedezettjével
aug. 19., 14:45
Tessék örökké élni!
máj. 29., 7:10
A QSS (egykori) frontembere, Barangó punkos válogatása az Open Air Rádión
Már. 30., 16:01